Welkom op de site van Alex Witteveen fotografie

Mijn passie voor fotografie is op jonge leeftijd al begonnen. Inmiddels fotografeer ik al meer dan 25 jaar met heel veel plezier. Mijn hart ligt bij mensen fotograferen.  Omgevings portretten vind ik erg mooi om te maken. Verder vind ik architectuur, bedrijfs, sport en concert fotografie erg leuk om te doen. 
Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd en ben nog steeds niet uit geleerd. 
 
Een paar jaar geleden volgde ik een mentor cursus en kreeg daar de opdracht om mensen op leeftijd te fotograferen.  Deze resultaten zijn opgestuurd naar de fotobond om mee te doen voor de Bonds Meester Klasse. De jury heeft mijn serie foto's uitgekozen en de titel kandidaat  Bonds Meester gegeven.  
 
Ik ben lid van de Deventer Foto Kring en doe daar leuke dingen samen met mede clubleden. Ook volg ik hier vaak mentor een cursus.
Voor Salland Centraal ben ik pers fotograaf en ik ben huisfotograaf voor Sallands Erfgoed waar ik meegewerkt heb aan het boerderijenboek. Momenteel ben ik bezig met het project over wederopbouw boerderijen. Ook fotografeer ik veel voor verschillende organisaties in mijn dorp Heeten. 
 
Hiernaast fotografeer ik ook voor een aantal bedrijven die de foto's gebruiken voor verschillende pr activieteiten.
 
Fotografie is naast mijn dagelijkse baan een uitlaatklep waarin ik mijn passie en creatieve vakmanschap kwijt kan.

Mocht u vragen, opmerkingen of een opdracht voor mij hebben dan sta ik u graag te woord via telefoon of e-mail.

Veel plezier met het rond kijken op mijn site.
Vriendelijke groeten

Alex Witteveen